Tel: 06-53143433 -010-2306731- Mail: maatkledingkoperwiek@hotmail.com

Diensten.

 kledingreparatie

Kledingreparatie / Maatkleding

Goede kleding is duur maar vaak ook duurzaam. Toch kan er altijd een ongelukje gebeuren, of komt u erachter dat u toch wat bent afgevallen sinds de laatste keer dat u een bepaald kledingstuk aanhad. Voor al die gevallen waarin u uw favoriete kleding al bijna had weggegooid omdat er een mankement aan was, een scheurtje of een slijtageplek is kledingreparatie capelle a/d ijssel voor u de aangewezen plek.

Contact

Gordijnen op maat, verkrijgbaar in meer dan 10000 kleuren

Ook bij kledingreparatie capelle a/d ijssel kunt u uitstekend terecht voor uw gordijnen en vitrages. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan stoffen en kleuren.

De gordijnen worden naar uw wens op maat gemaakt en desgewenst vakkundig door ons bij u opgehangen. Mochten de gordijnen vuil worden, dan reinigen wij ze graag voor u. Ook dan kunnen wij de gordijnen als u dat wenst voor u ophalen en weer ophangen.

Contact

gordijnen
stomerij

Stomerij

Zoals u ook van de naam begrijpt, is kledingreparatie capelle a/d ijssel ook gespecialiseerd in het stomen van al uw textiel . Zoals kleding , gordijnen, vitrages, dekbedden , matrashoezen , slaapzakken , kussens en nog veel meer. Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder het speciale apparatuur , in elk kleding vind u een wasvoorschrift waarop staat of u de kleding of textiel zelf kunt wassen of dat u het naar de stomerij moet brengen.
kledingreparatie capelle a/d ijssel beschikt over het juiste apparatuur en deskundigheid dat al uw textiel en kleding stukken uitstekend gestoomd en gereinigd kunnen worden.

Contact

Back to Top