Tel: 06-53143433 -010-2306731- Mail: kanaalwegkledingreparatie@hotmail.com

Diensten.

 kledingreparatie

Kledingreparatie / Maatkleding

Goede kleding is duur maar vaak ook duurzaam. Toch kan er altijd een ongelukje gebeuren, of komt u erachter dat u toch wat bent afgevallen sinds de laatste keer dat u een bepaald kledingstuk aanhad. Voor al die gevallen waarin u uw favoriete kleding al bijna had weggegooid omdat er een mankement aan was, een scheurtje of een slijtageplek is kanaalweg kledingreparatie voor u de aangewezen plek.

Contact

Gordijnen op maat, verkrijgbaar in meer dan 10000 kleuren

Ook bij kanaalweg kledingreparatie kunt u uitstekend terecht voor uw gordijnen en vitrages. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan stoffen en kleuren.

De gordijnen worden naar uw wens op maat gemaakt en desgewenst vakkundig door ons bij u opgehangen. Mochten de gordijnen vuil worden, dan reinigen wij ze graag voor u. Ook dan kunnen wij de gordijnen als u dat wenst voor u ophalen en weer ophangen.

Contact

gordijnen
stomerij

Stomerij

Zoals u ook van de naam begrijpt, is kanaalweg kledingreparatie ook gespecialiseerd in het stomen van al uw textiel . Zoals kleding , gordijnen, vitrages, dekbedden , matrashoezen , slaapzakken , kussens en nog veel meer. Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder het speciale apparatuur , in elk kleding vind u een wasvoorschrift waarop staat of u de kleding of textiel zelf kunt wassen of dat u het naar de stomerij moet brengen.
kanaalweg kledingreparatie beschikt over het juiste apparatuur en deskundigheid dat al uw textiel en kleding stukken uitstekend gestoomd en gereinigd kunnen worden.

Contact

Back to Top